Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Yurdagül, Afşin’e gelerek sendika üyeleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.
 
Akçırı Gölbaşı Alabalık Tesisleri’nde verilen öğle yemeğine, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Yurdagül, Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Sürücü, Durdu Genç, Tahir Görenli, Türk Büro-Sen Afşin Temsilcisi Mehmet Kösebalaban ve kamuda çalışan sendika üyeleri katıldı.
Sendika üyelerinin sorunlarını dinlemek için böyle bir organizasyon düzenlediklerine vurguda bulunan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Yurdagül, “Ziyaretimizin amacı, Afşin ilçemizde çalışan Türkiye Kamu-Sen’e üye olan ve üye olmayı düşünen arkadaşlarımızı ziyaret edip onların sorunları dinlemekti. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Afşin Kaymakamlığı’nda çalışan sendika üyemizi elim bir trafik kazasıyla kaybettik. Afşin’e hem ailesine bir taziye ziyareti yapalım dedik. Birde yine sendika üyemizin annesini kaybettik. Buraya da uğrayarak baş sağlığı diledik. Daha sonra sendika üyelerimizle birlikte bir öğle yemeği düzenledik. Yemekten sonra üyelerimizin çalıştıkları yerlerdeki sorunlarını, bireysel sorunları dinledik ve çözüm yolları arayacağız.
Yemeğimize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi