Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Afşin'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ortadoğu işlerinden sorumlu Başdanışmanı Sefer Turan ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu memleketi Afşin'e gelerek bir takım ziyaretlerde bulundular.

Turan ve Palakoğlu ilk olarak Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret ederek Başkan Güven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Afşin'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Afşin'de bir takım ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turan ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Palakoğlu, Afşin Belediyesine tahsis edilen fidanlık arazisini gezdi ve Başkan Güven'den yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldılar. Heyet daha sonra Eshab-ı Kehf külliyesini ziyaret etti. Turan ve Palakoğlu, Eshab-ı Kehf ziyaretlerinin ardından Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'ı ziyaret ederek yeni yapılan Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet binasının Afşin halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler. Heyet daha sonra Afşin Rabia Parkına giderek Başkan Güven'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ziyaretlerini tamamladı.

 

 

Editör: Haber Merkezi