TÜGVA’nın, Türkiye genelinde eğitim başta olmak üzere birçok alanda faaliyetleri bulunduğunun altını çizen Tahiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının yeni Türkiye'nin inşasında vatanına milletine saygılı, milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip üstün vasıflı bir gençlik yetiştirmek olduğunu belirtti.

Tahiroğlu, “İlçemiz özelinde daha sonra ülkemizde baktığımızda dijital çağ ile bambaşka bir neslin yetiştiği hep birlikte gözlemekteyiz. Gerek dünya uğraşımız, gerek hayat mücadelesi içerisinde iken bulunduğumuz çağı kaçırmakta ve gençliği fark edemez duruma geldiğimizi gözlemliyorum. Tam da bu esnada biz ve bizim gibi düşünen büyüklerimizin oluşturduğu bu güzel yolda, bizde varız dedik. İmanlı, ihlaslı vatan ve bayrak sevgisini bilen, ülkesine hizmet etme gayesi olan, Rabbine kulluk bilincinde olan ülkemizin geleceğini inşa edecek bu güzel yüreklerle olmayı onlarla birlikte yeni bir dünya düzeni oluşturmak için yola çıkıyoruz. Rabbim utandırmasın inşallah” açıklamasında bulundu.

İlçelerde yapılanma ve yenileme çalışmalarını devam ettiren TÜGVA, Elbistan İlçe Temsilciği görevini ise Recep Çiftlikli’ye verdi.

Ebubekir Tahiroğlu kimdir?

1987 Afşin doğumlu olan Tahiroğlu, ilk orta ve lise eğitimini Afşin’de tamamladı.  Erciyes Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Erciyes Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini devam ettiren Tahiroğlu, Afşin ve Elbistan’da açtığı mimarlık, mühendislik ve danışmanlık ofisiyle özel sektörde hizmet etmekte.

Tahiroğlu, evli ve 1 çocuk babası.

Editör: Haber Merkezi