Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı Nevzat Pakdil'den Yeşil Afşin Gazetesine ziyaret.

TPB Genel Başkanı Pakdil, beraberinde Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ile birlikte gazetemize ziyarette bulundular.

24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti oylarının artacağını dile getiren Pakdil, Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban'a seçim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

24 Haziran’da yapılacak seçimin Türkiye'nin kaderine yön vereceğini ifade eden Pakdil, Türkiye’yi dünyanın en saygın devletlerinden biri haline getirme mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm çabamız bunun için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçileceğine ve mecliste de çoğunluğu elde edeceğimizi düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi yine ilçelerimizin tamamı ve Kahramanmaraş merkezde vatandaşlarımızın AK Parti'ye bir teveccühü var. Kahramanmaraş olarak AK Parti'ye güçlü bir destek verecek" açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban, Pakdil’e teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi