7 Haziran genel seçimleri öncesinde Elbistan’daki programlarına ağırlık veren MHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor, Darendeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Başkan Mustafa Eren ve üyelerle bir süre görüş alışverişinde bulundu.
Burada değerlendirme yapan MHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor, partisine Elbistan ve Kahramanmaraş genelinde büyük bir teveccüh olduğunu dile getirdi.

Tor, “Seçimlere az bir süre kaldı. Bu süreçte memleketimizin her köşesini karış karış geziyoruz. İnsanlarımızla hemhal oluyoruz. Hemşerilerimizin sıkıntılarına, sevinçlerine, hüzünlerine ortak olmaya özen gösteriyoruz. İnşallah seçimden sonra milletimizin desteği ile meclise gittiğimizde de bu durum değişmeyecek. Yine memleketimizin, Kahramanmaraş’ımızla iç içe olacağız” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine de işaret eden Tor, “Sivil toplum kuruluşları, bulundukları bölgenin sorunlarının dile getirilmesinde ve çözüm önerisi sunulmasında büyük önem arz ediyor. Komşu ilçemizden Elbistan’ımıza gelerek yerleşen hemşerilerimizin kurduğu Darendeliler Derneği de bu anlamda önemli bir yere sahip. Biz, ayrım yapmadan bütün sivil toplum kuruluşlarımızla iç içe olacağız. Onların görüşlerini alacağız. Bölgemizin sorunlarını mecliste bu şekilde dile getireceğiz” şeklinde konuştu.
Darendeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Eren de, MHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.
Editör: Haber Merkezi