banner479

Toplu iş sözleşmeleri için görüşmeler sürüyor

TKİ ve EÜAŞ bünyesinde görev yapan işçiler için toplu görüşmelere başlandı.

Toplu iş sözleşmeleri için görüşmeler sürüyor

TKİ ve EÜAŞ bünyesinde görev yapan işçiler için toplu görüşmelere başlandı.

08 Nisan 2015 Çarşamba 08:57
597 Okunma
Toplu iş sözleşmeleri için görüşmeler sürüyor
 TKİ ve EÜAŞ bünyesinde görev yapan işçiler için toplu görüşmelere başlandı.
Elbistan-Afşin Maden-İş Sendikası yöneticileri TKİ ve EÜAŞ’ta çalışan işçilerin özlük hakları ve sosyal hakları için Ankara’ya gittiler ve yetkililerle masaya oturdular.

Maden-İş Sendikası Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, toplu sözleşmeler için olumlu bir hava oluştuğunu kaydetti ve görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
Bölükbaşı, “TKİ, EÜAŞ bünyesinde görev yapan işçilerin toplu sözleşmeleri için görüşmeler sürüyor. Süreçte herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Tüm çalışanların hak ve menfaatlerini korumak, iyileştirmek için çaba gösteriyoruz” dedi.  

Bölükbaşı, “Son günlerde Afşin-Elbistan A ve B Termik Santralleri ile AEL İşletmelerinin devri ile ilgili oluşan bilgi kirliliğine aldırmadan işçinin hakkını en iyi şekilde almanın mücadelesini veriyoruz.  Kesinlikle işçimizin haklarından taviz verilmiyor. Görüşmelerin en kısa süre içerisinde sonuçlanmasını umuyoruz. Bunun için çaba gösteriyoruz” ifadesini kullandı. 
Son Güncelleme: 08.04.2015 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373