AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak:
“Tomografi cihazı geldi”
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti’nin Afşin’e yatırımlarının devam ettiğini belirterek, Afşin Devlet Hastanesi bünyesine tomografi cihazının kazandırıldığını kaydetti.
Afşin Devlet Hastanesi’nde eksikliği hissedilen tomografi cihazı Afşin Devlet Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı’ndan yurt dışından Afşin’e getirildi. Cihaz bir hafta içerisinde kurulması planlanıyor.
AK Parti’nin Afşin’e yatırımların devam ettiğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “ AK Parti’nin Afşin’e yatırımları devam ediyor. AK Parti Afşin İlçe teşkilatıyla, bölge milletvekilleriyle, il teşkilatıyla koordineli bir şekilde çalışmasını sürdürüyor. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını düzenlediğimiz toplantılarla değerlendiriyoruz. Bu bağlamda Afşin Devlet Hastanemizde tomografi cihazı eksiğimiz vardı. Vatandaşlarımız tomografi çektirmek için komşu ilçelere gitmek zorunda kalıyorlardı. Ben buradan sizlerin aracılığıyla Afşin halkına müjdeyi vermek istiyorum. Tomografi cihazımız Afşin Devlet Hastanesi’ne geldi. Bildiğiniz gibi pahalı olan bu cihaz yurt dışından ithal ediyor. Sağlık Bakanlığı, tomografi cihazını ülke genelinde ilk olarak ilçemize gönderdi. Bunu da özelikle AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’ın yoğun gayretleri sonunda gerçekleşti. Afşin halkı olarak kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Afşin’e eğitim konusunda da ciddi yatırımların yapıldığını sözlerine ekleyen Kaynak, “ AK Parti sağlık konusunun yanı sıra eğitim konusunda da önemli yatırımlar yapıyor. İlçemizde şuanda 3 okulun inşaatı hızlı bir şekilde devam ederken, 4 okulumuzun ihaleleri de yapım aşamasında. Bu yatırımların ilçemize gelmesinde katkısı olanlara teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi