Alimpınar Mahallesindeki TOKİ konutlarında çevre düzenlemesi ve parke çalışmalarını tamamlayan Afşin Belediyesi, asfalt çalışmalarını da başlattı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ile birlikte TOKİ’de devam eden çalışmaları inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından TOKİ’ye bakış açısının değişeceğini ifade etti.

İlçenin her yerinde eş zamanlı olarak belediye hizmetlerini ulaştırdıklarına değinen Güven, “İlçemiz genelindeki üstyapı çalışmalarını tamamlamak, eksik yerleri gidermek için başlattığımız çalışmalar kapsamında neredeyse tamamlanmayan yerimiz kalmadı. Afşin genelinde ana arterlerde sıcak asfalt, ara sokaklarda kilit parke çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ bölgesinde de kaldırım çalışmalarıyla birlikte çevre düzenlenmesi yapıldı ve sıcak asfalt çalışmalarına start verdik. İnşallah en kısa zamanda TOKİ bölgesindeki vatandaşlarımız daha güvenli ve daha modern bir çevreye kavuşacak. TOKİ’nin çehresi yenilenecek.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi