Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen 100 bin TL tutarındaki kırtasiye yardımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Eğitim yardımı teslim programına Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, Meclis Başkan Yardımcısı Ertekin Aksakal ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba katılım sağladı.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Afşin Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek vereceklerini ve ayrıca eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba ise, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’na eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 2022-2023 eğitim öğretim yılının ülkemize, İlçemize, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi