Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, mikro kredi uygulamasından yararlanarak "Citibank Mikro Girişimci Ödülleri" yarışmasında "finans" dalında birincilik ödülü alan Kezziban Taşyürek’e plaket verdi.
Afşin’de terzilik yapan 50 yaşındaki Kezziban Taşyürek, yaptığı çalışmalarla "Citibank Mikro Girişimci Ödülleri" yarışmasında "finans" dalında birincilik ödülü aldı. Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’da bu büyük başarıdan dolayı Kezziban Taşyürek’e plaket verdi.
Afşin Ticaret Odası’nda düzenlenen plaket töreninde konuşma yapan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, bu büyük başarının alkışlanması gerektiğini ifade ederek, “Kezziban Taşyürek’in göstermiş olduğu cesaretin diğer Afşinli kadınlarımıza örnek olmasını istiyorum” dedi.
Başkan Can, “ Kezziban hanım gerçekten de başarılması gereken bir işi başardı. Mikro krediyi en güzel şekilde kullanarak ve ailesinin geçimine katkıda bulunan bir işkadını olarak karşımızda duruyor Kezziban hanım. Afşin Sanayi ve Ticaret Odası olarak biz kendisini hem iş kadını olarak kutluyoruz hem de bir anne olarak kutluyoruz. Kendisi zor olan bir şeyi başardı. Bundan sonra Kezziban hanımın göstermiş olduğu bu cesaretin diğer Afşinli kadınlarımıza örnek olmasını istiyorum. Küçücük bir krediyle Afşin çapında iş yapması ve almış olduğu krediyi olumlu bir şekilde ödemesi Afşin Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri gururlandırıyor. Kezziban hanımın yapmış olduğu işi daha da geliştirerek devam ettireceğini umuyorum. “ şeklinde konuştu.
Plaket aldığından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Kezziban Taşyürek ise, “Bana bu plaketi veren Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bayanlara da sizlerin aracılığı ile söylemek istediğim birkaç şey var. Cesaretli olun ve çalışın” dedi.
Editör: Haber Merkezi