Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel olarak sürdürdüğü ekonomik durumu iyi olmayan ailelere yardımı bu senede sürdürdü. Ticaret odası 700 aileye gıda yardımında bulundu. 
13 yıldan bu yana yardıma muhtaç kişilere yardım eden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, yoksul aileleri bu ramazanda da unutmadı. Bu Ramazan’da Ticaret Odası 700 aileye gıda yardımı yapıyor. Muhtarlar aracılığı ile yapılacak olan yardımların çekleri Afşin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi.
Bu sene 700 aileye gıda yardımı yapılacağını söyleyen Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Ramazan ayında Afşin’de yardıma muhtaç ve yoksul vatandaşlarımıza gıda yardımı yapmaktayız. Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğiyle her yıl 500-600 aileye yardım yapıyoruz. Bu ramazan ayında bu sayıyı 700’e çıkarttık. Daha önce Afşin Ticaret Odası olarak yardım yapıyorduk, sağ olsunlar mahalle muhtarlarımız kendi mahallelerindeki yardıma muhtaç vatandaşları tespit edip bizlere bildirdiler. Bizlerde Ticaret Odasının katkılarıyla yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkımızın dokunması için gıda yardımında bulunacağız ve bununla alakalı muhtarlarımızla toplantı yaptık. Mahalle muhtarlarımız yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın isimlerini liste şeklinde bizlere bildirecekler ve bizlerde Ticaret odası olarak bu hafta içerisinde gıda yardımlarımızı gerekli yerlere ulaştıracağız. Odalar ve Borsalar Birliğine yapmış oldukları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sene 700 kişiye odalar birliğimiz sayesinde yardımda bulunacağız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi