Samsun'da özel bir bankada görev yapan Ülkü Kurt ile Elbistanlı formen Ülkü Kurt, Elbistan'da düzenlenen törenle dünya evine girdi. Adları da soyadları da aynı olan gelin ve damat, Antalya’da filmlere konu olabilecek bir şekilde tanıştıktan 3 yıl sonra Elbistan’da düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.
Adaşları nikah masasına getiren film gibi olay şöyle gelişti:
Samsun’dan özel bir bankanın semineri için Antalya’ya giden Ülkü Kurt, otel resepsiyonuna kendisi adına yer ayrıldığını ve odasının gösterilmesini talep etti. Otel görevlileri, aynı otelin inşaatında da görev yapan formen Ülkü Kurt adına oda ayrıldığını belirterek kadına bunun bir şaka olup olmadığını sordu. İsim ve soy isim benzerliği karşısında şaşkına dönen otel görevlileri, formen Ülkü Kurt’u resepsiyona davet edince ikili burada tanışarak evliliğe giden yolda ilk adımı attı.
Çiftin nikah töreni Elbistan'da düzenlendi. Damat Ülkü Kurt, tamamen tesadüf eseri karşılaştığı eşiyle dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Gelin ise, “İsim ve soy isim benzerliği nedeniyle çok güldük. Daha sonra arkadaş olduk. 3 yıl süre ile görüştük ve tanıştık. Sonunda evlilik kararı aldık. Ben eşimi çok seviyorum. Ailesini çok seviyorum. Elbistan’ı da çok sevdim” dedi.
İsim ve soy isim benzerliği nedeniyle davetlilerin de şok yaşadığı düğün töreninde, çiftin nikahını kıyan memur da şaşkınlığını gizleyemedi. Düzenlenen nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını nikah memurunun elinden alan gelin Ülkü Kurt, eşi Ülkü Kurt’un ayağına basmayı da ihmal etmedi.
Kına töreni, oyunlar ve halaylarla süren düğün merasimi gece geç saatlere kadar devam etti.
Editör: Haber Merkezi