Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şubesi, Anneler Günü’nü dolayısıyla tarafından bölgedeki termik santrallerde çalışan işçi ve memurlara gül takdim ederek kutladı.

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şubesi, santral çalışanlarının eşleri ve annelerine gül jestinde bulundu. Anneler Günü dolayısıyla Elbistan ve Afşin’deki lojmanlarda gerçekleştirilen etkinlikte Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, santral çalışanlarının eşlerine ve annelerine takdim edilmek üzere gül dağıttı.

Anneler Günü dolayısıyla ziyaretlerinde karşılaştıkları kadınlara gül dağıtarak günlerini kutlayan Başkan Kılıç, annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, hoşgörü ile hayata ışık tuttuğunu söyledi.

Başkan Kılıç, "Yaşamımızın ilk anından başlayarak sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın ve temiz duyguların sahibi annelerimizin ’Anneler Günü’nü kutluyorum. Anneler her yaşta insan için en güvenilir güç kaynağıdır. Annelerimizi yaşamın her anında sevgi ile kucaklamalı, onların hayır dualarını almalıyız. Anneler dünyanın neresinde ve hangi ortamda yaşarsa yaşasın, yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayata ışık tutmaktadır. Tüm annelerin “Anneler Gününü” kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar dileğiyle sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

Kadınlar ve çalışanlar da bu anlamlı davranışlarından dolayı Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi’ne teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi