Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) Afşin Şubesi halı saha futbol turnuvası düzenledi.

Afşin Elbistan A ve B Termik Santralinde çalışan işçiler, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) Afşin Şubesi tarafından düzenlenen halı saha bahar turnuvasında karşı karşıya geliyor. Turnuvaya A ve B Termik Santralinde çalışan işçilerden 30 takım katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, " TES-İş) Afşin Şubesine bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Tes-İş Şubesi Başkanı Mustafa Kılıç'a ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum sadece iş düşünmedikleri için ve sosyal faaliyetlere önem verdikleri için. Toplamda 30 takım katılıyor bu turnuvaya ve her takıma başarılar diliyorum." açıklamasında bulun.

Turnuvaya dostluk ve kardeşliğin hakim olması gerektiğini söyleyen Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, " Bizler işçiyiz, çalışırız ve emek üretiriz, dünyayı kurarız. Her yerde işçilerin emekleri vardır. İşçilerimiz sadece çalışmaktan ibaret bir meta değildir. İşçilerimizin sosyal alanlara da ihtiyacı vardır. Bizler önce çalışarak hak ettiğimiz ücreti alacağız, işimizi doğru dürüst yapacağız ve daha sonra kendimize vakit ayırmamız gerekmekte. Bu kapsamda Afşin Elbistan A ve B Termik Santrallerinde çalışan işçilerimizi halı saha turnuvasında bir araya getirdik. İşçi arkadaşlarımız halı sahada birbirleriyle mücadele edecek. Bizlerin tek bir ricası var, o da bunun bir spor olduğunun unutulmamasını istiyoruz ve sonuç ne olursa olsun dostluğun kardeşliğin kazanmasını istiyoruz. " diye konuştu.

Afşin Elbistan A ve B Termik Santrallerinden 30 takımın 10 grupta mücadele edeceği bahar turnuvasının başlama vuruşunu Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy yaptı.

Halı saha bahar turnuvasının açılış karşılaşmasına, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, Çoğulhan Jandarma Komando Bölük Komutanı Ali Erol, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve çok sayı işçi katıldı.

Editör: Haber Merkezi