Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin şubesi tarafından, sendika üyeleri arasında “Halı Saha Turnuvası” yapılan final maçlarıyla son buldu. Kupayı rakibini 4-2 yene A Termik Özel Güvenlik Takımı kaldırdı.
Tes-İş Sendikası Afşin Şubesinin 7.si düzenlediği halı saha bahar turnuvasına Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrali çalışanlarından oluşan 8 guruptan 25 takım katıldı. Yaklaşık bir ay devam eden müsabakalar A Termik Özel Güvenlik Takımı ile A Termik Oto Bakım arasında final maçlarıyla sona erdi. A Termik Özel Güvenlik rakibini 4-2 mağlup ederek yerel kupayı kaldırdı.
Final müsabakalarına Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin A Termik Santrali Müdürü Faik Sağlam, Afşin B Termik Santrali Müdürü İbrahim Şehirlioğlu, Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi Başkanı Sıttık Sert ve sendika üyeleri katıldı.
Final maçları ardından konuşma yapan Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “Sendikamız geleneksel olarak her yıl böyle bir turnuva düzenliyor. İlk başlangıcını bugün yapıyoruz. Yaklaşık bir ay devam eden turnuvanın dostluk kardeşlik ve centilmenlik şeklinde geçmesi bizleri sevindiriyor. Ben böyle bir turnuva düzenledikleri için sendikamıza teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvayı geleneksel hala getirdik diyen Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi Başkanı Sıttık Sert, “Turnuvanın üyeler arsında kaynaşma ve dostluğun sağlanması amacıyla her yıl böyle bir organizasyon düzenliyoruz. 30 gün süreyle devam eden halı saha futbol turnuvasının finali 9 Kasım Cuma günü yapıldı. Böyle bir turnuvayı düzenlememizdeki amaç üyelerimizin arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının artırmaktı. Turnuvamıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bir ay devam eden turnuvada A Termik Özel Güvenlik Takımı birinci, A Termik Oto Bakım Takımı ikinci, B Termik Santrali Elektrik Bakım Takımı üçüncü, B Termik C Vardiyası Takımı en centilmenlik kupasını alırken, A Termik Türbin Bakım Takımı’ndan Hacı Yıldız gol krallık kupasını kaldırdı.
Editör: Haber Merkezi