Kahramanmaraş’ta eğitim veren Özel Kipaş Eğitim Kurumları, mübarek Muharrem ayı dolayısıyla öğrencilerine aşure ikramında bulundu.
Kipaş Eğitim Kurumları, gerçekleştirdiği sosyal aktivitelerle öğrencilerini kaynaştırmaya devam ediyor. Mübarek Muharrem ayı dolayısıyla okul idaresi ve okul aile birliği tarafından, okulda aşure programı düzenlendi.
Okul bahçesinde kurulan kazanlarda kaynatılan aşureler, öğretmenler tarafından ders aralarında öğrencilere ikram edildi. Teneffüse çıktıklarında aşureleri gören minik öğrenciler, oyun oynamayı bir kenara bırakıp, kendileri için hazırlanan aşurelerden tattılar.
Kipaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Erdoğanyılmaz, öğrencilere en iyi eğitimi vermeyi amaçlayan Kipaş Eğitim’in, bu kez de Muharrem ayının manevi atmosferinde öğrencilerini kucakladığını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirten Erdoğanyılmaz, şöyle konuştu:
“Kısa süre içerisinde sadece Kahramanmaraş’ın değil Türkiye’nin de saygın eğitim kurumları arasına giren okulumuzda, her fırsatta öğrencilerimiz arasında sevgi ve muhabbet bağları kurmak istiyoruz. Bu gün de aşure etkinliğimizle çocuklarımızla bir aradayız. Böylesi güzel etkinliklerin bundan sonra da devam etmesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”
Editör: Haber Merkezi