Kahramanmaraş'ta 14 yaşındaki lise öğrencisi, 210 kiloya ulaşan obezite hastası annesinin sağlığına kavuşmasını istiyor.
Namık Kemal Mahallesi'nde eşi ve bir çocuğuyla yaşayan 48 yaşındaki Cavidan Binici, 14 yıl önce kilo almaya başladı. Tedavi olmasına rağmen kilo veremeyen Binici, yürümekte ve konuşmakta güçlük çekiyor. 
Ailenin tek çocuğu Uğur Binici ise hastalığından dolayı ihtiyaçlarını karşılayamayan annesini biran olsun yalnız bırakmıyor. Yaşıtları yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirirken kendisi annesine her konuda yardımcı oluyor. Zaman zaman yemek yapıp ev işlerine destek olan Binici'nin tek isteği ise obezite hastası annesinin eski günlerine dönebilmesi.
Binici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesinin kendisi doğduktan sonra sürekli kilo almaya başladığını söyledi.
Tedavi sürecinde annesinin midesine kelepçe takıldığını belirten Binici, şunları kaydetti:
"Kelepçeden sonra kilo almaya devam etti. Evimize doktorlar geldi ama olmadı. Bir dönem 20 gün yoğun bakımda kaldı. Sonra yürüyemez ve konuşamaz oldu. Nasıl bir çözüm olacaksa olsun ama annemin zayıflamasını ve eski günlerine dönmesini istiyorum. Bir evlat olarak annemle gezmeyi ve sağlığına kavuşmasını istiyorum."
Binici, babası çalıştığı için yemekleri ve evin temizliğini kendisinin yaptığını anlattı. Okulların açılmasına az bir süre kaldığını hatırlatan Binici,"Yaz tatilinde annemi hiç yalnız bırakmadım ama iki hafta sonra eğitimime devam edeceğim. Sürekli annemi düşünüyorum ve şuanda ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorlardan yardım bekliyoruz. Annemin iyileşmesi için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.
Annesinin kilosu nedeniyle konuşmakta güçlük çektiğini vurgulayan Binici, tek hayalinin annesiyle parklarda dolaşmak olduğunu dile getirdi.
 Yaşar Binici ise eşinin 1999'dan beri sürekli kilo almaya başladığını söyledi. Evinin geçimi için işe gitmek zorunda olduğunu ifade eden Binici, "Eşimle ilgilenmek zorundayım ama çaresizliğim beni çok üzüyor. Ancak oğlum hayırlı evlat olarak annesinin herşeyiyle ilgileniyor. İyi ki oğlum varmış" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi