Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Kahramanmaraş İl Başkanı Canan Nacar, Afşin’de sendika üyeleriyle bir araya geldi.
Afşin Arif Usta Lokantasında bir araya gelen Kahramanmaraş İl Başkanı Canan Nacar ve yönetim kurulu üyeleri, sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Yemek sonrası bir açıklama yapan Kahramanmaraş İl Başkanı Canan Nacar, sendika olarak bir amaçlarının da kendi hizmet kollarında sıkıntıları ve sorunları çözmek olduğunu kaydetti.
Başkan Nacar, “Tüm Eğitim Çalışanları Derneği Kahramanmaraş şubesi olarak başlatmış olduğumuz ilçe gezileri kapsamında Afşin ilçemizi ziyaret ettik. Eğitimcilerimizle bir kaynaşma toplantısı düzenleyerek bir araya geldik. Şuanda kadar dokuz ilçemizi ziyaret ettik ve en son olarak da Afşin’e uğradık. Bu kapsamda ilçelerimizi gezerek sendikal çalışmalarda üye sayımızı arttırarak eğitim camiasındaki arkadaşlarımızla bir araya gelip tanışmayı ve kaynaşmak için çalışıyoruz. Sendika olarak amacımız kendi hizmet kolumuzda olan sıkıntıları ve sorunları çözmek için çalışmalarda bulunmak. Sosyal haklarımızı en iyi şekilde arttırmak ve yasal çerçevede haklarımızı aramak için birlik ve beraberliği sağlamak amacımız var. Şuanda il genelinde 500 üyemiz var. İnşallah bu üye sayısını her geçen gün daha da arttırıp sesimizin daha iyi çıkması, sözümüzü yetkili makamlarda daha iyi dile getirme amacımız var.” dedi.
Teç-Sen Afşin Şube Temsilcisi İbrahim Güven’de yapılan toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Muhabir: İdris Aydın
Editör: Haber Merkezi