Tanır Belediye Başkanı Nurettin Sarıkaya, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından beldede 10 kilometrelik yol yapıldığını söyledi.

 

 Karayolları Genel Müdürlüğü, Tanır Kasabası’nın girişinden başlayarak yaklaşık 10 kilometrelik yolu asfaltladı. Asfalt çalışmalarını inceleyen Tanır Kasabası Belediye Başkanı Nurettin Sarıkaya, yol yapımında çalışanlara öğle yemeği verdi.

Yemek sonrası açıklama yapan Tanır Kasabası Belediye Başkanı Nurettin Sarıkaya, “Tanır Kasabası’nda geçtiğimiz günlerde dolu ve yağmur sonucu büyük bir afet yaşanmıştı ve kasabamız büyük bir zarara uğramıştı. Benim göreve başladığım zamanda da zaten yollarımızın durumu içler acısıydı. Göreve geldikten sonra Karayolları Mersin Bölge müdürü bize söz vermişti, alt yapı yapılıktan sonra bütün yolarınız yapılacak diye. Afet olayından sonra yolarımızın yeniden yapılması için çalışmalar başlatıldı. Şuanda 10 kilometrelik yolumuzun asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Kasabamızın yaralarının büyük bir kısmını sarmaya çalışıyoruz. Bu sorunlarımızdan kurtulmamız için gayret gösteren bölge milletvekillerimizin tamamına teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Valimize ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Şuanda asfaltlama çalışmalarımız eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde devam ediyor.” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi