AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’e Tanır Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.

Uzun araç konvoyu ile AK Parti Afşin Seçim Bürosu’na gelen kalabalığa ilk seslenen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Bizler Tanır’ıyla, Arıtaş’ıyla, Altunelma’sıyla, Çobanbeyi ile tüm kasaba ve köylerimizle beraber bir Afşin’iz, bizler bu topraklarda yetiştik ve bu topraklarda dostça, kardeşçe yaşamaktan yanayız. Biz bu memleketin bütün insanlarını seviyoruz. Bizler insanlarımızla el ele,  gönül gönüle Afşin’e hizmet etme gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Bizler AK Parti olarak, Afşin teşkilatı ve ak yürekli insanlar olarak biz hiçbir zaman bulanık suda balık avlamadık. Birinin ayağına basıp, bunun feryadı kimin ağzından çıkacak diye düşünmedik. Biz sadece kendimizi ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Biz insanları kardeşliğe çağırıyoruz, gönül insanı olmaya davet ediyoruz. Suyu bulandırarak insanları birbirine düşürmeye çalışmıyoruz. Bizler halkımızın gönüllerine girmeye çalışıyoruz, bizim tek amacımız yapacağımız hizmetlerle halkımızın gönüllerine girmek olacak. Vatandaşlarımız diyor ki bana konuşun, cevap verin diyor. Tamam, konuşayım ama ortada bir şey yok ki, neye konuşacağım. Şehirciliği mi? hizmeti mi? kentleşmeyi mi? kentin fiziksel kalitesinin yükseltilmesini mi?  konuşacağım, tamam ben bunları konuşmaya her zaman varım.  Afşin’i Afşin yapmak adına yapılacak projelerde, sosyal ve kültürel hizmetlerde de konuşurum. Ama şunu mu dedin, bunu mu dedin gibi boş laflar asla etmem. Biz işimize bakarız, iş üretiriz, hizmet üretiriz. Bizim tek amacımız hizmet. Zaten bu memleket ne çektiyse boş konuşmadan, birbirine çelme takmadan çekti. Bu seçimler asla bizim kardeşlik hukukumuzu bozmayacak. Bizim tek derdimiz, Afşin kazansın, Türkiye kazansın.” dedi.

Güven konuşmasını şöyle tamamladı:

“Diğer siyasi partilerden aday olan kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, bizim insanımız. Biz kesinlikle onlara kötü söz söylemedik, söylemeyeceğiz ve onları destekleyen insanlarımızı asla hakir görmedik. Bizi işimiz kişiyle değil, bizim işimiz Afşin’imize, beldelerimize ve köylerimize yapacağımız hizmetlerle olacak. Ben buradan diğer siyasi partilerden aday arkadaşlarımızı destekleyen insanlarımızı tebrik ediyorum. Sizler zaten her zaman gönlümüzdesiniz.”

Editör: Haber Merkezi