Türkiye İşitme Engelliler Erkekler Futbol Süper Ligine yükselen Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, Afşin Gençlik ve Spor Müdürü Asef Arslan’ı ziyaret etti.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2021-2022 sezonu Futbol 1. Lig Şampiyonluğunun ardından oynanan play-off karşılaşmalarının ardından Türkiye İşitme Engelliler Erkekler Futbol Süper Ligine çıkma başarısını yakalayan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı futbolcuları, şampiyonluk kupasıyla birlikte Afşin Gençlik ve Spor Müdürü Asef Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Başarılarından dolayı Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımını tebrik eden Afşin Gençlik ve Spor Müdürü Asef Arslan, “ Futbol takımımız grup maçlarını kazanarak süper lige yükseldi. 2022-2023 sezonunda ilçemizi süper ligde temsil edecek. İnşallah burada kalıcı olurlar ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederler. Futbolcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İlçe Spor Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” açıklamasında bulundu.

Afşin’i ve Kahramanmaraş’ı süper ligde temsil edeceklerinden dolayı mutlu olduklarını belirten Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, “Süper lig sevincimizi ilçemizdeki tüm kurumlarla paylaşıyoruz. İnşallah süper ligde de başarılı olmak istiyoruz. Bunun için yeni transferler yapmamız ve takımımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Afşin Gençlik ve Spor Müdürü Asef Arslan’a da teşekkürlerimizi ileterek sevincimizi paylaştık.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi