Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince sahne alan Sümer Ezgü hayranlarıyla buluştu.Valilik Kavşağı Tören Alanı’nda dün gece düzenlenen konserde sahne alan Ezgü, seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle alanı dolduran vatandaşları coşturdu.
Kahramanmaraş’ın dünyada bir ilki gerçekleştirdiğini ve bundan da kendisinin guru duyduğunu ifade eden Ezgü: “Bir şehir düşünün ki tek başına koca bir devletin ordusunu mahvediyor ve esarete asla izin vermiyor. Ne mutlu sizlere ki böyle bir şehirde yaşıyorsunuz. Şu anda burada bulunmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan inanın çok mutluyum. Türkülere eşlik ederseniz daha da mutlu olacağım” dedi.
Sümer Ezgü’nün seslendirdiği türkülere zaman zaman vatandaşlar da eşlik etti.
Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü sahnede seslendirdiği kahramanlık türkülerinin yanı sıra eline aldığı davulla izleyenleri coştururken vatandaşlar yağan yağmura aldırış etmediler.
Konserin sonunda Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Sümer Ezgü’ye çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Sümer Ezgü’nün konserine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar izledi.
Editör: Haber Merkezi