Suluk Mevkisinde Kadın Cesedi Bulundu

Afşin'e bağlı Suluk Mevkii’nde avcılar tarafından kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu.

Suluk Mevkisinde Kadın Cesedi Bulundu

Afşin'e bağlı Suluk Mevkii’nde avcılar tarafından kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu.

03 Ocak 2011 Pazartesi 09:02
19468 Okunma
Suluk Mevkisinde Kadın Cesedi Bulundu
Afşin’e bağlı Suluk Mevkii’nde avcılar tarafından kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu. 
 
Alınan bilgiler göre 1 Ocak 2011 Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında Izgın Kasabası ile Afşin’e bağlık Suluk Mevkii’nde av köpeklerini eğiten avcılar, yerde yüzüstü yatmış vaziyette bir kadın gördüler. Kadının yanına giden avcılar, kadının ölmüş olduğu fark edince üzerlerinde cep telefonu olmadığı Afşin’e bağlı Çağılhan Köyü’ndeki evlerine giderek jandarmayı aradılar.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin bulunduğu bölgeye giden yolu kapatarak inceleme başlattı.
Kimliği belli olmayan ve vücudunun bazı bölgelerinde morarmaların bulunduğu öğrenilen kadının, avcıların ifadesine göre 30-35 yaşlarında olduğu, elbisesinin yırtılmış, başörtüsünün 20-25 metre ileride olduğu öğrenildi.
Kadının cesedi, jandarma ve savcının incelemelerinin ardından Afşin Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle ortaya çıkacak.
Diğer taraftan jandarma olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373