Kahramanmaraş’ın tanınan ve sevilen iş insanı Hasan Sular’ın Mimar kızı Melisa Sular ve İş İnsanı Sefa Çiçekçi’nin oğlu Av. Enes Çiçekçi dünya evine girdi.

Melisa ve Enes’in Nikâh Akdini Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek gerçekleştirirken evlilik cüzdanını ise Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun genç çifte teslim etti.

Genç çifti, bu mutlu günlerinde Siyaset, Bürokrasi, Belediye Başkanları, akrabaları, dostları İş Dünyası ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Ramada Otel’de Dualar eşliğinde başlayan düğün törenine, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş il başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraş Ticaret ve sanayi odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Serdar Salih Çiçekçi, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. M. Burak Gül, SGK Kahramanmaraş İl Müdürü Harun Akbalaban ve Kahramanmaraş’ta iş dünyasının önde gelen iş insanları katıldı.

Melisa ve Enes çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ettiler.

Damadın babası Sefa Çiçekçi, oğullarının evliliğe giden yolda ilk adımı atmasının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek: “Oğlumuz sevdiği ile bu gün evliliğe ilk adımı attı. Bir kızımız daha oldu. Düğün törenimize katılan tüm konuklara teşekkür ediyoruz. ‘dedi.

Gelinin Babası Hasan Sular ’da Kızları Melisa ve damatları Enes’e mutluklalar dileyerek: “Her babanın en büyük arzusudur evladının mutluluğunu görmek. Bugün kızımın mutluluğunu gördük çok şükür.  İnşallah bir ömür boyu çok mutlu olurlar. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi