Afşin’in ilk özel okulu olma özelliğinin yanı sıra eğitim ve öğretimdeki başarısıyla bölgedeki önemli bir eksikliği gideren Karaoğlan Koleji için bir araya gelen sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş insanları konsorsiyum anlaşmasına imza attılar.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında bir araya gelen sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş insanları Karaoğlan Kolejine destek amacıyla anlaşma yaptılar.

Güç birliği anlaşması hakkında açıklama yapan Karaoğlan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan,” Bölgenin en büyük eğitim yatırımı olarak hizmetinize sunmuş olduğumuz Karaoğlan Koleji ilk yılında bile yakalanması güç başarılara imza atmıştır. Eğitim faaliyetlerini sosyal ve kültürel faaliyetlerle destekleyip, eğitimde lokomotif görevini üstlendiği Afşin / Elbistan bölgesini uluslararası alanda gururla temsil etmeyi hedef edinen Karaoğlan Koleji, ilçemizde yine bir ilki gerçekleştirerek dev bir konsorsiyum anlaşması yapmış ve gücüne güç katmıştır.

     Bünyemizde gerçekleşen bu konsorsiyumun ilçemizde ve bölgemizde örnek olacağı, yeni yatırımcıların bir araya gelerek  birbirini cesaretlendireceği ve netice olarak ilçemize yeni büyük yatırımlar kazandırmada öncü olacağı aşikardır. Bundan sonraki süreçte yönetim kurulu olarak amacımız ortak paydamız olan geleceğimiz gençlerimizin kendini tamamlamış bireyler olarak topluma kazandırılması ve bölge eğitimini ulusal alanda üst sıralara taşınması olacaktır.

     Bu konsorsiyumun içinde yer alıp, memleket çocuklarımızın eğitiminde pay alan; Ticaret Odası Başkanımız Bekir Sıtkı Can’a, Ziraat Odası Başkanımız İbrahim Emiroğlu’na, iş adamı Hamit Bülent Eken’e, iş Adamı Mehmet Kalender’e, iş adamı Murat Taş ’a, Emekli Albay İrfan Tüten’e, iş adamı Ayhan Karabulut’a, Avukat Bülent Naci Yücel’e , Avukat Oktay Güneş’e, Müteahhit İlyas Şahan’a , iş adamı Mehmet Ateş’e, iş adamı Feridun Kaya ’a, Müteahhit Turgut Mercimek ’e ,iş adamı Erkan Peker’e, eğitimci Selahattin Özdemir’e teşekkür ediyorum. Bölgenin her anlamda en güçlü yatırımı  haline dönüşen Karaoğlan Kolejinin bu yapılanmasının İlçemiz ve ülkemize hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi