Afşin'e 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve Kahramanmaraş'ın sıfır noktası konumundaki Sögütdere Mahallesi asfalta kavuştu.

Tarihi boyunca ilk defa mahalle sınırları içerisine asfalt yapılan Sögütderesi Mahallesinin sakinleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Ekoç'a teşekkür ettiler.

Asfalt çalışmalarını il merkezinin yanı sıra ilçelerde de devam ettiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi köy statüsünde bulunan Afşin'e bağlı Söğütdere Mahallesini asfalt ile tanıştırdı.

Mahallelerine ilk defa asfalt yapıldığını dile getiren Sögütderesi Mahallesi Muhtarı Ahmet Gökdoğan asfalt hizmetinin mahallesinde sevinçle karşılandığını ifade ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ve yetkililere teşekkür etti.

Asfalt hizmetinin kendi döneminde geldiği için ayrı bir gurur yaşadığını dile getiren Mahalle Muhtarı Gökdoğan, " Afşin'imizin en son noktası ve en eski mahallesi olan yerleşkemize ilk defa asfalt yapıldı. Bu hizmetin gelmesi için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a birçok defa ilettik. Başkanımız bizlere söz verdi ve Belediye Başkanımızın talimatları sonucu asfalt ekibi mahallemizde gerekli çalışmaları yaptılar. Mahallemiz asfalta kavuştu. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla bu zorlu coğrafyada yaşam kalitemizi arttırmak adına yapılan bu hizmet mahallemiz sakinleri tarafında da sevinçle karşılandı.Büyükşehir Belediye Başkanımız Erkoç'a teşekkür diyorum" dedi.

Mahallenin en öncelikli sorularından bir tanesinin çözüme kavuştuğunu ifade eden Muhtar Gökdoğan," Bu hizmetin mahallemize getirilmesi için bizi yalnız bırakmayan AK Parti Afşin İlçe Başkanımız İsmail Safi'ye, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürümüz Onur Erdi'ye, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Fen İşleri Şube Şefi Yunus Emre Derinöz'e ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım şube Müdürlüğü ekipleri ve emeği geçen tüm personele Söğütdere Mahallemiz adına teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu

  

Editör: Haber Merkezi