Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Abdullah Kalın, Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Kahramanmaraş SMMMO Odası Başkan Yardımcısı Abdullah Kalın ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ahyan’a ziyaretine Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz’de eşlik etti.
 
Afşin Vergi Dairesini ziyaret eden Kalın, Afşin'de,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve firma yetkililerine, LUCA Net muhasebe programı ve iş net ticari programları hakkında bilgi vermek için seminer düzenledik ve Seminerimizi bitirdikten sonra Afşin Vergi Dairesi Müdürümüz Ebru Ayhan Hanım'a nezaket ziyaretinde bulunduk." dedi.
 
Afşin'de firmalara detaylı bilgiler vermek için geldiklerini belirten Kalın, "Afşin de bulunan firmaların ihtiyacı olan İş Net Ticari Muhasebe Programı hakkında detaylı bilgi vermek için ve tüm işletmelerimizin Maliye Bakanlığına gönderilen bilgilerde yanlışlığa mahal vermemek için programların önemi vurgulamak için bu semineri düzenledik. Ayrıca resmi dairelerle çalışan işletmelerin e-faturaya geçeceğinden bunun altyapısını hazırlamak için şimdiden Muhasebe programlarını güncellemelerinin gerekliliği herkes tarafından bilinmesi gerektiğini hatırlattık. Luca Net Bölge Sorumlusu Yaşar İlaslan ile Afşin Kent Konseyi binasında serbest muhasebeci mali müşavirler ve firma yetkililerine e-Fatura ve LUCA Muhasebe Programı hakkında bilgi verdik" şeklinde konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi