AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi, Afşin Belediye Meclis Üyeliği aday listelerini Afşin İlçe Seçim Kuruluna bildirdiler.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Afşin’de bulunan siyasi partiler belediye meclis üyeliği listelerini ilçe seçim kuruluna bildirdiler.
İşte o listeler
AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Adayları:
Ayşe Kılıç, Ahmet Canpolat, Sebahattin Atalay, Durdu Gülden, İsmail Safi, Ayhan Karabulut, Bekir Mert, Durdu Kanat, Haşim Kalender, Mehmet Bozkurt, Orhan Şahinkaya, Yahya Arslan, Kadir Sönmez, Mehmet Görür, İlker Çirçi, A. Giray Karabulut, Ahmet Gündoğar, Sevgi Şahan, Çüneyt Yücel, Mehmet Köse, Merva Ardıç, Hüseyin Özen.
Kontenjan Adaylar:
İsmail Kaya, Ünal Peköz ve Adnan Özdemir
MHP Belediye Meclis Üyeleri Adayları:
Ali Mercimek, Kazım Kılınç, Asuman Yavşan, Servet Karabulut, İbrahim Yılmaz, Hasan Hüseyin Köş, Cuma Ceran, Abdurrahman Öz, İsrafil Kılınç, Nuri Türkmen, Feramuz Kır, Ejder Nafiz Özdemir, Celal Çaçan, Erol Özturan, Duran Konak, Sefer Topal, Adem Kanat, Ahmet Akkaya, Kemal Alp, Hakan Aslaner, Ali Akpınar, Mehmet Atmalı.
Kontenjan Adaylar:
Durdu Mehmet Polat, Mehmet Çınar, Halis Bozkurt
CHP Belediye Meclis Üyeleri Adayları:
Bülent Ruşen, Hüseyin Sığınır, Ramazan Aktaş, Hasan Demir, Emrah Tavşan, Maviş Gökdoğan, Necmettin Doğan, Ahmet Güneş, Ali Yetkin, Mehmet Balta, Derya Arslan, Zekeriya Sönmez, Ünal Genç, Cuma Binboğa,
Kontenjan Adaylar:
Keyfo Öksüz, Duran Doğan, Emine Gedik
Saadet Partisi Belediye Meclis Üyeleri:
Emin Ceren, Mehmet Ünal, Ömer Türkçephe, İsmail Ovalı, Ahmet Bozkurt, Veli Kabaağaç, Nuh Özcan,
Yusuf Ziya Özdemir, Eyüp Bostan, Yusuf Özgül ve Hüseyin Taşyürek
 
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak:
“Afşin’e hayırlı olsun”
Listeleri ilçe seçim kurula teslim etikten sonra açıklamalarda bulunan Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayımız Mehmet Fatih Güven ve belediye meclis üyelerimizin listelerini İlçe Seçim Kurulumuza teslim ettik. Allah hayırlı uğurlu eylesin, 30 Mart yerel seçimlerimizin ilçemizde ve ülkemizde kardeşçe bir ortamda geçmesini umut ediyorum. “ dedi.
MHP Afşin İlçe Başkanı Taşkale:
“Afşin’e ekibimizle güzel hizmetler yapacağız”
 
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri kazandıkları takdirde ekiple Afşin’e güzel hizmetler yapacaklarını kaydeden MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminin öncelikle Afşin’imize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Afşin Adayımız Adem Yıldız ve belediye meclis üyelerimizin listelerini İlçe Seçim Kurulumuza teslim ettik. İnşallah seçimi kazandığımız takdirde belediye başkanımız ve ekimizle Afşin’e güzel hizmetler yapacağımıza ve Afşin’i hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. İlçemiz için ve partimiz için en güzel listeyi hazırladığımıza inanıyoruz, milletimizin teveccühüne sunuyoruz Allah hayırlı uğurlu etsin.” diye konuştu.
CHP Afşin İlçe Başkanı Mustafa Gedik ise, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri için belediye başkan ve belediye meclis üyelerimizin listesini sunduk. Bölgemiz için kim hayırlıysa bu seçimin sonucunda onun gelmesini arzu ediyoruz.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi