Başkan Aday Adayı Taşkale:
“Siyaseti severek yapmak gerek”
AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Taşkale, AK Parti Afşin Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı. Taşkale, gençlerin siyasetin içerisinde olması gerektiğini kaydetti.
AK Parti Afşin Gençlik Kolları, AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adaylarıyla istişare toplantısı düzenledi. AK Parti Afşin İlçe teşkilatında düzenlenen programa katılan Mehmet Taşkale, siyaseti severek yaptığını kaydetti.
Taşkale, “Siyaset çok uzun soluklu bir iş 1991’de askerden geldim ve o zaman Doğruyol Partisinde siyaset hayatına başladık. Orada yönetime girdim, ikinci başkan ve ilçe başkanı oldum. 2009 seçimlerinde Afşin Belediyesi Başkan Adayı oldum. Aday olduğumda herkes bana zor partilerden, bitmiş partilerden aday mı olunur? Dediler ama ben bir emeğim var siyasette, emek mutlaka meyve yemek ister. Bunun artısı olur, eksisi olur ama ben gücümüzü görelim dedik ve sevenlerimizi görmek istedik. En zor dönemde bile aday olma cesaretini gösterdim ve bundan kesinlikle pişmanlık duymadım. Her şeyin başı mutla rızktır. 2009 seçimlerinde kaybedip de kazananlardan oldum ve o dönemden sonra halkımızın sevgisi bana karşı bir kat daha arttı bu durum aslında beni kazanan yaptı. Bu süreçlerde hep halkımızla iç içe ve yanlarında oldum, bundan daha büyük mutluluk olamaz. Gençlere verebileceğim en önemli tavsiyem, siyasetin içinde olmak güzel bir şey ama siyaseti de severek yapmak gerekiyor. Vatandaşlarımıza bir faydamız olsun diye uğraştım ve bundan sonrada uğraşmaya devem edeceğim. Şimdi AK Partiden aday adayı oldum ve inşallah bu görevi Allah bana nasip eder, bende o görevi hizmet olarak taçlandırma gayret ve çabasında olurum.” dedi.
Editör: Haber Merkezi