Afşin Mustafa Kemal İlkokulu, sınıflar arası futbol turnuvası düzenledi. Nefes kesen maçlara öğrenciler kadar öğrenci velileri de ilgi gösterdi.
Afşin Mustafa Kemal İlkokulu’nda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasına ilkokul ve ortaokulda toplam 32 takım katıldı. Afşin Mustafa Kemal İlkokulu Futbol Sahası’nda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası 28 Mayıs’ta düzenlenen final maçlarıyla son bulacak.
Amaçlarının öğrencilerin kendi aralarındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirten Afşin Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü İsmail Canbolat, “Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenledik. Turnuvamız 28 Mayıs’ta sona erecek ve dereceye giren takımlarımıza kupalarını takdim edeceğiz. Her sınıf kendi aralarında müsabakalar yaparak mücadele ediyorlar. Bu turnuvayla birlikte Mayıs ayını dolu dolu geçirdik. Bu turnuvayı düzenlememizdeki amaç, küçük yaştaki çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlamak. Biz turnuva sayesinde öyle çocuklar keşfettik ki hatta bazı sesiz, çekingen olan çocuklarımızın futbolla öne çıkarak, futbolda çok yetenekli olduklarına şahit olduk. Böyle etkinliklerle öğrencilerimizi kendi aralarında kaynaşmalarını sağlıyoruz ve eğlendirerek spora teşvik etmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi