banner491
banner494

SİMİT DÜNYASI AFŞİN'DE

Kardeşler Tatlı ve Simit Dünyası tecrübeli personeliyle Afşin’de hizmet vermeye başladı

SİMİT DÜNYASI AFŞİN'DE

Kardeşler Tatlı ve Simit Dünyası tecrübeli personeliyle Afşin’de hizmet vermeye başladı

17 Ocak 2011 Pazartesi 09:26
45786 Okunma
SİMİT DÜNYASI AFŞİN'DE
banner474

 
Kardeşler Tatlı ve Simit Dünyası tecrübeli personeliyle Afşin’de hizmet vermeye başladı.
 
Afşin Atatürk Caddesi Hükümet Konağı Karşısında açılan Kardeşler Tatlı ve Simit Dünyası simit, poğaça, yaş pasta, kıvrım tatlı, baklava, ay çöreği, açma, Alman çöreği, Ankara simiti Tarsus çöreği, pizza çeşitleri, kuru pasta, kurabiye her türlü unlu mamuller ile Afşin hakkına hizmet veremeye devam ediyor.
 
Afşin’e en iyi hizmeti vermek için Afşin’de bu iş yerini açtıklarını kaydeden işletme sahibi Şehmuz Akar, “Uzun yıllardır Adana’da bu işi yapıyorduk. Afşin’de de bu eksiği görünce Afşin’e de bir dükkan açmak istedik. Şuanda 6 personelle gece gündüz çalışarak hizmet veriyoruz. Şanda simit, poğaça, yaş pasta, kıvrım tatlı, baklava, ay çöreği, açma, Alman çöreği, Ankara simiti Tarsus çöreği, pizza çeşitleri, kuru pasta, kurabiye gibi ürünlerle çıkartıyoruz. Ayrıca düğün, nişan, sünnet ve özel günlerde her türlü siparişi alıyoruz” açıklamasında bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner490

banner457

banner372

banner492

banner432

banner464

banner373