AK Parti Afşin İlçe Başkan Vekili İsmail Kaya, SGK Merkez Müdürlüğü binasının yapımı için hükümet konağı civarında 2 dönümlük arsa tahsis edildiğini söyledi
 
AK Parti Afşin İlçe Başkan Vekili İsmail Kaya, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karata, SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba’yı makamında ziyaret ederek, Hükümet Konağı yanında bulunan 2 dönümlük arazinin SGK’ya yeni bina yapımı için yer tahsisin yapıldığını belirtiler.
Ziyarette açıklama yapan AK Parti Afşin Başkan Vekili İsmail Kaya, yer tahsisinin yapılması ardından SGK Hizmet binasının inşaatına başlanacağını belirtti. Kaya, “Uzun zamandan beri Sosyal Güvenlik Kurumumuzun yeni bir bina yapılması konusunda çalışmalar vardı fakat arazilerde sorun çıkması sebebiyle bina yapımı yapımına başlanamamıştı. Dün itibariyle Afşin Adliye Binamızın arkasında bulunan arazinin arsa tahsisi Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Sosyal Güvenlik Kurumuna yapıldı. En kısa zamanda yeni binanın yapılmasına başlanacak. Sayın Milletvekillerimizin destekleri ve SGK Afşin Şube Müdürümüzün takibi ve destekleriyle yeni binamız hızla yapılacak ve vatandaşlarımıza hizmet verecek. “ dedi.
Yeni binayla Afşin halkına daha kaliteli hizmet vereceğini işaret eden Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, “Sosyal Güvenlik Kurumuna arsa tahsis haberi hepimizi sevindirdi. Kurumlarımızın vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmeleri için fiziki mekan çok önemlidir. İnşallah Sosyal Güvenlik Kurumunun inşaatının yapımıyla ilgili tahsisi personelde de olumlu yansır ve motivasyonu geliştirir. Daha kaliteli ve daha standartları yüksek hizmetlere vesile olur.” şeklinde konuştu.
SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akbaba, “Hizmet vermek ve hizmet almak için fiziki mekan çok önemlidir. 2012 yılının birinci ayında başlattığımız arsa çalışmaları yeni sonuçlandı. Sosyal Güvenlik Kurumunun yapılması için çaba ve gayret gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni binamızla birlikte vatandaşlarımız daha modern daha kaliteli hizmetler alacak.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi