Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Mustafa Kaynak, Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayan'a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette konuşan SGK Afşin Merkez Müdürü Mustafa Kaynak, "Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan Hanım'a nezaket ziyaretinden bulunduk. Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairesi olarak yapılandırma çalışmaları yapılmaktadır. Önümüzdeki yıl 2 Şubat itibariyle SGK yapılandırma taleplerini alacağız. Tüm vatandaşlarımızın Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı kanunun getirdiği haklardan yaralanmalarını istiyoruz. Afşin SGK olarak, Afşin Vergi Dairesini ziyaret etmek istedik. Vergi Dairesinde yapılan çalışmaları yerinde görmek istedik bizlere de örnek teşkil edeceği için. Daha önce Vergi Dairesi Müdürü Ebru Hanım bizlere nezaket ziyaretinde bulunmuşlardı." dedi.
 
Yapılan ziyaretten memnuiyetini dile getiren Afşin Vergi Dairesi Müdür Ebru Ayhan, 1 Aralık'ta dolan borç yapılandırmasında son başvuru ve ödeme tarihlerinin 1 ay uzatıldığını belirtti. Ayhan, "Vatandaşlarımız, borçları için başvurularını 1 Aralık'a kadar değil, 31 Aralık'a kadar yapabilecek." dedi.
Yoğun ilgi ve talep üzerine, yapılandırmada son başvuru ve son ödeme tarihlerinin 1 ay uzatıldığını belirten Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ayhan," Borçlu vatandaşlarımızın hem Sosyal Güvenlik Kurumu hem de Vergi Dairesine başvuruda bulunmalarının lehine olacağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız yapılandırmadan yararlanmak için başvuruda bulunuyor, halkımızın ilgisi var fakat gönül istiyor ki bütün borçlu vatandaşlarımız bu yapılandırmandan faydalansın, çünkü verilmiş bir haktır bu. Afşin Vergi Dairesi olarak son gün olan 31 Aralık'a kadar bekleyeceğiz." açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi