Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Zülfü Alptekin, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası  (SMMMO) Afşin Temsilcisi Ünal Peköz'ü makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Kahramanmaraş  Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz, "Toplumumuzun tüm kesimleri için çok büyük önem arz eden Sosyal Güvenliğin  hatırlanması ve kutlanmasının toplumda bir farkındalık yaratması, bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında bizlere ziyarette bulunan Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Zülfü Alptekin'e teşekkür ediyorum. Haftalarını kutluyorum. "diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin SGK Merkez Müdürü Alptekin, "Kurumumuzun amacı sosyal güvenlik ilkelerine daha etkin, adil, kolay erişebilir ve mali açıdan sürdürebilir çağdaş standartlarda sosyal güvenlik sistemini yürütmektedir. Halkımıza hizmet etme yolunda büyük bir gayret içerisindeyiz. Bu hafta vesilesiyle de kamuoyunda sigortalı bilincini arttırmak için ve bu konuda tanıtıcı faaliyetlerde bulunuyoruz. Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde bütün sivil toplum kuruluşlarımızı ve odalarımızı ziyaret ediyoruz.  Mali Müşavir Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz'ü ziyaret ettik." açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi