Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı, Afşin’de yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Binası’nı 2014 yatırım programına aldı. 2014 yılında SGK Afşin Hizmet Binası tamamlanmış olacak.
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba’yı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bili aldı. Kaynak, Afşin’e yapılması planlanan SGK Hizmet Binası için, Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı’nın 2014 yatırım planına alındığı müjdesi verdi.
Afşin halkına daha kaliteli bir hizmet sunulacağını kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti Hükümeti, ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de sorunları gidermeye ve insanlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. İlçemize gerekli olan Sosyal Güvenlik Kurumumuzun yeni binasının yapılması 2014 yılına alındı. Afşinli vatandaşlarımız hizmetleri daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunulacak. Bizlerde inşallah bundan sonra diğer yapılacak hizmetlerin gayreti ve mücadelesi içerisinde olacağız. Özellikle bu binamızın Afşin’imize kazandırılması hususunda AK Parti milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
2014 yılı sonunda tamamlanacak
SGK hizmet binasının 2014 yılı sonunda tamamlanacağını belirten SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba, şunları kaydetti:
“Sosyal güvenlik merkezimizin 2012 yılında başladığımız arsa çalışmalarını bitirdik. Tahsis işlemler tamamlandı. Bundan sonraki süreçte arsamıza yeni sosyal güvenlik kurumumuzun binasının yapılmasını talep ettik fakat işlemlerimizin geç bitmesinden dolayı 2014 yılının yatırım programına alındı. 2014 yılının yatırım programına alınan binamızın ihalesi inşallah ilkbahar ayında yapılarak 2014 Eylül ayı veya Ekim ayına kadar binamız tamamlanacak. Yapılacak binamız 360 metre kare oturumlu yapılacak ve minimum 25 personel hizmet verecek şekilde ve binamız 3 katlı olacak. Sosyal güvenlik merkezimizin yapılması noktasında emeği geçen bütün siyasetçilerimize teşekkür ediyorum. Özellikle Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal ve Kahramanmaraş milletvekilimiz Nevzat Pakdil’e teşekkür etmek istiyorum çünkü bizlere çok yardımcı oldular. Afşin’imize yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni binamızda nezih bir orta içerisinde insanlarımıza daha kaliteli ve güzel hizmetler vereceğiz. “
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi