AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin’e yapılması planlanan Sosyal Güvenli Kurumu (SGK) Merkez binasının ihalesinin 17 Ocak’ta yapılacağını söyledi.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba’yı makamında ziyaret etti.
 
Yapılan ziyarette konuşma yapan SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba, “Afşin AK Parti İlçe Başbakanımız Fevzi Kaynak Bey, bizleri ziyaret etti ve güzel bir müjde verdi. Başkanımız, Afşin Sosyal Güvenlik hizmet binasının ihalesinin 17 Ocak 2014 tarihinde yapılacağını söyledi. Yeni yapılacak hizmet binamızla modern, şartlara uygun ve nezih bir ortamda Afşin halkımıza hizmet vereceğiz. Afşin’e 2009 yılında açılan SGK’mızda şuanda tüm hizmetleri vermekteyiz. Zorda kalmadıkça vatanlarımızı Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Merkezine göndermemeye çalıştık işlemlerini ilçemizde yapmaya çalıştık. İnşallah önümüzdeki yılda yeni binamızda hizmet etmeye başlayacağız ve daha güzel hizmetlerimizle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Ocak ayından itibaren BAĞKUR işlemlerinin tamamını ilçemizde gerçekleştireceğiz.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti hükümeti döneminde yatırımlar ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de durmadan devam ediyor. Bu dönemde içerisinde ilçemizde ciddi yatırımlar aldı. İlçemize modern bir hükümet konağı yapıldı, adliye sarayı yapıldı, hastanemize tomografi cihazı getirildi ve bunun gibi bir çok hizmet aldık. Bunlara ek olarak ilçemize Afşin Sosyal Güvenlik hizmet binası yapılacak. Hizmet binamızın ihalesi 17 ocak 2014 tarihinde yapılacak ve tamamladığında modern, şartlara uygun ve nezih bir ortamda Afşin halkımıza hizmet verecek. Bu binamızın yapılması için çalışan sayın Müdürümüz Nevzat Akbaba’ya çok teşekkür ediyorum. ayrıca emeği geçen tüm bürokratlarımıza ve başta Ak Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal Bey’e, Nevzat Pakdil’e ve AK Parti Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi