MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a Sevin Grubu Köylerinden destek ziyareti gerçekleşti.
Uzun araç konvoyu ile MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın seçim bürosuna gelen kalabalığa seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, birlik ve beraberlik içerisinde seçimleri alacaklarını kaydetti.
Yıldız, “Benim için bazı yerlerde, 3 bin kişilik bir belediyeyi yönetiyormuşum, bu Afşin’i yönetebilir mi? Diyormuş, İşte Afşin burada, Afşin bana inanmış, sen ister inan ister inanma. Kimin umurunda bu. İnşallah yerel seçimlerde buna bizim halkımız karar verecek. Halkın verdiği karara da herkes saygı duyacak. 10 yıl belediye başkanlığı yaptınız bizler saygı duyduk ve 30 Mart’tan sonrada sizler saygı duyacaksınız. Ben Afşin için çok projeler üreteceğim ve Afşin’i yeniden ayağa kaldıracağım tüm Afşinlinin destekleriyle. Sizler iki dönemden beri Sayın Başbakanın hatırına verilen oylardan dolayı kimselerin evine gitmediniz, kimseyle tokalaşmadınız, nede olsa Tayip Erdoğan’ın hatırına oy verir dediniz. Şimdi sıkıştınız kapı kapı geziyorsunuz. Ben günlerdir çağrı yapıyorum, televizyonda konuşup tartışmak için. Ben tekrar söylüyorum ve davet ediyorum televizyona çıkıp konuşmak için. Çık projeni anlat, Afşin’e yapacaklarını anlat. 10 yıllık icraatı değerlendirelim beraber, Afşin’e neler yapıldığını. İşsizlik parasını nasıl halledeceğimi yatıralım masaya, üretken belediyecilik nasıl olacak bunları konuşalım, tartışalım. Çantanızda proje varmış, çıkartında görelim projelerinizi.” dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Bizler birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece bu işin sonucu belli, Milliyetçi Hareket Partisi Afşin belediye başkanlığını alacak. Bunu herkes çok iyi biliyor. O gün, üniversite sınavına başka ilçelerde giren gençlerimiz bunun hesabını soracak, 300 yataklı bölge hastanesinin gittiği yerin hesabı sorulacak, termik santrallerinin yollarını hesapları sorulacak, kuzey köylerinin hesabı sorulacak, esnaflarımızın kayıpları sorulacak, Pazar yerinin hesabı sorulacak. Bunlarını hepsinin hesapları 30 Mart’ta sorulacak. Sevin gurubu köylerinden bizleri desteklemek için gelen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlerin, teşkilatımızın, yönetimimizin ve seçim büromuzun hepsinin gönülleri sizlere açık. Biz ayrışımca değiliz.”
Editör: Haber Merkezi