Afşin’e bağlı Sevin Grubu Köylerinden AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’e destek ziyareti gerçekleşti.
 
Sevin Grubu Köylerinden, AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’e destek ziyareti gerçekleşti. Uzun araç konvoyuyla seçim bürosunu gelen kalabalık grup, Güven’e destek sözü verdiler.
 
Seçim bürosunda vatandaşlara seslenen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, bu seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Bu seçim diğer seçimlere hiç benzemiyor. Bu seçim Sayın Başbakanımızın, büyük davasının devamı ya da sonuçlandırılması ile ilgili bir seçim. İnanıyorum ki bizler, sizler Sayın Başbakanımıza sonuna kadar destek vereceğiz ve ülkemizi oyuna getirmek isteyenlere, güçlü Türkiye’yi istemeyenlere sandıkta cevabımızı vereceğiz. Bu seçimlerde hem ülkemizin hem de Afşin’imizin geleceğini kurtaracağız. Seçimden sonra inşallah hizmetlerimize başlayacağız. bu seçimden bizlerin çok büyük bir farkla çıkmamız lazım.” dedi.
 
-Sevin Gölet’i-
 
Sevin Gölet’inin önemine değinen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “
İnşallah Afşin’e çok büyük hizmetleri getireceğiz. Sizlerle birlikte el ele, kol kola Sevin köylerimize büyük hizmetler yapacağız. Binboğa Gölet’imizin yer teslimi yapıldı. Bu proje Afşin’imizi de çok ilgilendiriyor. İnşallah Sevin grubu köylerimiz bölgemizin sebze ve meyve deposu olacak. Biz sebze ve meyvelerimizi ürettik, iş burada bitmiyor. Biz onun pazarlamasının hazırlığını da yapıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fatih Erkoç’la görüşmelerimizi yaptık. Afşin’imize sebze-meyve Halini büyükşehir belediyemizle birlikte yapacağız ve yaptığımız üretimi Türkiye’nin her yerine pazarlayabileceğiz. İnşallah her köyümüze, köylerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek sosyal tesislerimizi yapacağız.  30 Mart yerel seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bu seçim bizim için çok önemli, bu seçim ülkemizin var olma mücadelesi. Ülkemizde demokrasi mi hâkim olacak, hizmetler artarak devam mı edecek yoksa bu millet için kendisini heba eden insanlara git mi diyeceğiz bu bunu seçimi olacak.” diye konuştu.
 
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Canpolat, “Mahalli idareler seçimlerine bir ay kaldı. Bir ay sonra Türkiye tarihinin çok önemli bir olayı gerçekleşecek. Diğer seçimlerden bunu ayıran partimizden bir adayın seçilmesinin ötesinde şer güçlerin direncinin kırılması olayı gerçekleşecek, bunu sağlayacağız. Dünya da gıpta ile bakılan bir genel başkana sahibiz. Sultan Abdülhamit’ten bu yana tarihin kaydettiği vizyon ve misyona sahip, basiretli, dirayetli, kararlı, ürkmeyen, korkmayan adam gibi bir adam, lider, Başbakan Recep Tayip Erdoğan. Recep Tayip Erdoğan'a karşı komplolar, dümenler, seçime kadar da daha nice entrikaların olacağı şimdiden belli. Sağcısı, solcusu, orta yolcusu, faizcisi, ve vaizcisi hep birleştiler. Bükülemeyen bileği nasıl kırarız hesaplarını yapıyorlar. Yerli ve yabancı işbirlikçileri ile bunu gerçekleştirmek istiyorlar. CİA, MOSSAD ve diğerlerinin işbirliği yaptığı apaçık belli oldu. Yeni dönemde birbirimizle kenetlenerek, basit, şahsi hesaplar peşine düşmeyerek bu planları alt üst etmeliyiz. Allah korusun! Bu dümenlerin uzantısı davranışlar partimize, ülkemize, şehrimize telafisi imkânsız zararlar verecektir” dedi.
Canpolat konuşmasını şöyle tamamladı:
“Değerli kardeşlerim; her vatandaşımız kendi köylerine bir baksınlar. Bu iktidar döneminde yapılanlar başka hiçbir dönemde yapılmamıştır. Trilyonluk yatırımlar: Bu dönemde Çukurpınar sulama suyu projesi gerçekleşmiş, köy altyapıları; su, kanalizasyon, elektrik, köy içlerinin parke taşı ile yapımı daha devam edecektir. Köprü inşası gibi. En mükemmeli ise; Binboğa Gölet’inin yapımı işi. Geçenlerde projenin yer teslimi gerçekleşti. Sevin gurup köylerinin kaderini değiştirecek bu proje trilyonlara mal olacaktır. Sadece sevin değil Afşin'imizin kaderini değiştirecektir..”
 
Son olarak konuşma yapan Büyüksevin Köyü Muhtarı Ali Özden, “Herkese çok teşekkür ediyorum ve AK Partiyi desteklemiş olmaktan da gurur duyuyorum. 2002 yılından buyana hayalini dahi kuramadığımız projeleri, hizmetleri bir bir hayata geçirdi AK Parti hükümeti. Önce sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a, AK Parti Milletvekillerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize , AK Parti İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak’a ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum hizmetlerin ilçemize, köylerimize aktarılmasında emekleri geçtiği için.” dedi.
Editör: Haber Merkezi