AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, çalışmalarını sürdürüyor. Güven seçim çalışmaları kapsamda Örenderesi, Türksevin, Binboğa, Çukurpınarı ve Büyük Sevin Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları köy ziyaretlerini sürdürüyor. Güven, kapsamda Örenderesi, Türksevin, Binboğa, Çukurpınarı ve Büyük Sevin Köylerinde vatandaşla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “ 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Adaylık açıklaması ardından ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini, esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyoruz ve yapacaklarımızı onlara anlatıyoruz. Sadece bu gezilerimiz Afşin merkez odaklı değil, köylerimizi kasabalarımızı da geziyoruz. Gezilerimizde AK Parti Hükümetimizin yapmış olduğu icraatları anlatıyoruz. Tabi ki, köy gezilerimizde vatandaşlarımıza en fazla merak ettiği büyükşehir yasasının getirdiği avantajları da vatandaşlarımıza anlatıyor, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek istiyoruz.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi