Daha önce İstanbul'dan çaldıkları otomobille Kahramanmaraş'ta yakalanan iki gencin, serbest bırakıldıktan 12 saat sonra bir başka otomobil çaldıkları belirlendi- Zanlılardan birinin hırsızlıktan 130 kaydının bulunduğu öğrenildi
 
Daha önce İstanbul'dan çaldıkları otomobille Kahramanmaraş'ta yakalanan iki gencin, serbest bırakıldıktan sonra bir başka otomobil çaldığı tespit edildi
Edinilen bilgiye göre, M.T. (15) ve L.C. (16), önceki gün üzerinde anahtarı olan bir otomobili İstanbul'dan çaldıktan sonra Kahramanmaraş girişinde MOBESE sistemine çalıntı araç görüntülenmesi üzerine polis ekiplerinin kovalamacasının ardından yakalandı.
Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, denetimli serbestlikten faydalanarak serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan 12 saat sonra yine Gaziantep yolunda bir servise giden M.T. ve L.C, anahtarı içerisinde unutulan bir otomobili alarak kaçtı.
Polise bilgi verilmesi üzerine yeri tespit edilen otomobil takibe alındı. Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçak zanlılar, yaklaşık 90 kilometrelik takibin ardından Göksun ilçe girişinde yola kapan kurularak yakalandı.
Gözaltına alınan zanlılar, Kahramanmaraş Çocuk Şube Müdürlüğüne getirildi. Hırsızlık zanlılarından M.T'nin 130, arkadaşı L.C'nin ise 4 hırsızlık kaydı olduğu öğrenildi.
Bu arada M.T'nin babasının bir otomobil servisinde çalıştığı, çaldığı otomobilin de babasının arkadaşının olduğu bildirildi.
Editör: Haber Merkezi