Şekerbank Afşin Şubesi, “Daha İyi Bir Tarım İçin Çiftçi Buluşmaları” kapsamında Hüyüklü ve Arıtaş Mahallesi’nde ki çiftçilerle bir araya geldi.

Toplantıya Şekerbank Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut, Güneydoğu Anadolu Bölge Tarım Bankacılığı Satış Yönetmeni Bünyamin Karataş, Emin Yılmaz ve Afşin Şube Tarım Portföyü Duran Konak katılım sağlayarak üreticileri bilgilendirdi.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Şekerbank Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut, “Kuruluşundan bugüne tarımın ve çiftçinin yanında olan Şekerbank, üreticileri desteklemeye devam ediyor. “Daha İyi Bir Tarım İçin Çiftçi Buluşmaları” adı altında gerçekleştirdiği etkinliklerle ülkemizin çeşitli noktalarında çiftçilerle bir araya gelen Banka’nın ziyaretler kapsamındaki duraklarından biri de Afşin Hüyüklü ve Arıtaş Mahallelerinde oldu.

Sektörel gelişim, finansal okuryazarlık ve tarımda enerji verimliliği, tarımın geleceğine dair fikir alışverişinde bulunulan, çiftçilerimizin talep ve sorunlarının dinlendiği toplantıya; ilçemize bağlı birçok köy muhtarı ve çok sayıda üreticimiz katılım sağladı. Toplantı, üreticilerimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Daha iyi bir tarım için çiftçi buluşmaları toplantısının oldukça verimli geçiyor. Üreticilerimize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz, toplantıya katılım sağlayan, başta oda başkanımız ve muhtarlarımız olmak üzere tüm üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi