Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş  ülke genelinde  250  Ziraat mühendis alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Afşin’e 1, Elbistan’a 2, Göksun’a 1 ve Tufanbeyli’ye 1 ziraat mühendis alımı gerçekleştirecek.

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden fabrikalarımıza ve bağlı ziraat bölge şefliklerine 250 mühendis alımı yapılacak. Konu hakkında duyuru yapan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş  alım hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Alınacak mühendisler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır. Bu doğrultuda;

Hangi fabrikamıza hangi meslek grubuna göre ve kaç kişi alınacağını gösterir liste ilişikte sunulmuştur. Her fabrika kendine ait listeyi bulunduğu İş Kurumu İl Müdürlüğüne gönderecek ve orada ilan edecektir. Alımlarla ilgili sözlü sınavlar Genel Müdürlüğümüzde yapılacaktır. Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.” dendi.

Editör: Haber Merkezi