Elbistan Şeker Fabrikası, 5 mühendis, 2 büro memuru olmak üzere KPSS puanı ile 7 daimi personel alımı yapacak.
           
İş-Kur kanalıyla iş ilanını yayınlayan Elbistan Şeker Fabrikası, 1 Ziraat Mühendisi, 2 kimya Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 1 Makine Mühendisi ve 2 fakülte mezunu büro memuru alacak.
           
2012 KPSS’den en az 60 puan alan adayların başvuru yapabileceği kadrolar için son başvuru ise 8 Ocak 2014 tarihine kadar yapılabilecek.
           
Afşin, Andırın, Elbistan, Göksun, Kahramanmaraş-Merkez, Pazarcık, Türkoğlu, Çağlıyancerit, Ekinözü, Nurhak, Dulkadiroğlu veOnikişubat ilçelerinde ikamet edenlerin tercih edileceği kadrolarla ilgili ilanda, şu cümlelere yer verildi:
           
“Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde, talebin yayınlandığı il müdürlüğünden, Hizmet Merkezinden veya Kurumun www.iskur.gov.tr internet adresinden başvuru yapabilirler. Talebe başvuru yapacaklardan b sınıfı iş güvenliği belgesi bulunanlara( yoksa c sınıfı iş güvenliği belgesi olanlara) öncelik tanınacaktır.Talebe 2012 KPSS P3 Puan türünden en az 60 puanı olan adaylar başvuru yapabilir.Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının üç katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan nihai listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (önceliklilerden) müracaatta bulunan adaylar öncelik hakkı kazandıkları belge tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.”
Editör: Haber Merkezi