İstanbul’un Ümraniye ilçesinde 4 gün önce meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasının ardından, olay yerinde yol güvenliği aldığı sırada, başka bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan polis memuru Kamil Topal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Topal'ın Elbistan'daki baba ocağına ateş düştü. Şehit polis memuru yarın memleketi Elbistan’da son yolculuğuna uğurlanacak.
4 Nisan 2014 günü Ümraniye’de meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasının ardından olay yerine giden ve burada yol güvenliği almak amacıyla araçları yavaşlatmak için elindeki el feneri ile ikazda bulunan Kamil Topal’a, başka bir araç çarparak ağır yaralanmasına neden olmuştu.
24 yaşında bekar olan polis memuru Kamil Topal, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek, şehit oldu.
2 yıl önce polis memuru olarak ilk görev yeri İstanbul’a atanan Kamil Topal, 5 kardeşin en küçüğü idi. Şehit polis memurunun cenazesi yarın memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde baba ocağının hemen karşısında yer alan Hocazade Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Topal ailesi şehit haberi ile yıkılırken, ailesinin ise kaza haberinin ardından İstanbul’a gittiği, şehit cenazesi ile birlikte memlekete dönecekleri öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi