Bingöl'ün Genç ilçesinde 24 Nisan 2012 günü teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kemal Özdoğan’ın babası İsa Özdoğan, şehit oğlunun isminin TKİ Memur Sitesi Kavşağı ile aynı yerde bulunan parka verilmesi nedeniyle, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’e teşekkür etti.
Oğlunu 26 yaşında bu vatana şehit verdiğini ifade eden baba İsa Özdoğan, Elbistan halkının hep yanlarında olduğunu ve acılarını paylaştıklarını belirterek, Elbistan Belediye Meclisi’nde alınan karar ile oğlunun isminin yaşatılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ün, cenaze töreni ve daha sonrasında kendilerini bir an bile yalnız bırakmadığını belirten İsa Özdoğan, şunları söyledi:
“24 Nisan 2012 günü oğlum Kemal Özdoğan, Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü. Oğlumun şehit haberinin duyulmasının ardından tüm Elbistan halkının çok yakın ilgilerini gördük. Halkımız kendi çocukları gibi üzülüp, samimi şekilde acımızı paylaştılar. Ayrıca Belediye Başkanımız sayın Durmuş Küçük, cenaze kaldırma aşamasında hep yanımızda olarak bizlere her türlü yardımı esirgemedi. Son olarak ise evimizin hemen yakınında bulunan Yeşilyurt Mahallesi’ndeki parka; Şehit Uzman Çavuş Kemal Özdoğan Parkı ve hemen yanındaki kavşağa ise Şehit Uzman Çavuş Kemal Özdoğan Kavşağı ismi verildi. Oğlumun isminin bu şekilde yaşatılması bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Bu güzel ve anlamlı karardan dolayı Elbistan Belediye Başkanımız sayın Durmuş Küçük’e çok teşekkür ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi