Bingöl'ün Genç ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Kemal Özdoğan’ın Afşin İlçesi’ne bağlı Tanır Kasabası nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 15 yıl önce Elbistan’a göç eden Özdoğan’ın baba ocağına ateş düştü.

 

Afşin İlçesi Tanır Kasabası nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın Elbistanda bulunan baba ocağına ateş düştü. Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman ve Garnizon Komutanı Binbaşı İsmet Korkut beraberinde sağlık ekipleriyle beraber şehidin Yeşilyurt Mahallesi'ndeki baba evine gelerek anne Saniye Özdoğan'a acı haberi bildirdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen anne Özdoğan, fenalık geçirdi. Gözyaşlarına boğulan anneye sağlık ekipleri müdahale etti. Bu arada, Elbistan F Tipi Kapalı Cezaevi'nde memur olarak çalışan baba İsa Özdoğan'a da haber verilerek, evine getirildi.

Şehit Uzman Çavuş Özdoğan'ın 2007 yılında göreve başladığı ve o günden bu yana doğuda görev yaptığı öğrenildi. Özdoğan'ın 3 yıl önce Seçil Özdoğan ile dünya evine girdiği ve öğretmen olan karısının da kısa bir süre önce Erzurum'a atamasının gerçekleştiği bildirildi.

İki kardeşi bulunan Özdoğan'ın yarın Elbistan'a getirilerek son yolculuğuna uğurlanacağı kaydedildi.

 

Editör: Haber Merkezi