Kahramanmaraş’ta AK Parti’nin 30 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkması halinde adakta bulunan işadamı, seçim sonuçlarının netleşmesiyle adağını yerine getirerek işyerinin önünde tosun kesti.
Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinin sahibi olan Cengiz Akkaya, 30 Mart Yerel seçimleri için adakta bulundu. Gönül verdiği siyasi hareket olan AK Parti’nin bu seçimlerden de zaferle çıkması halinde tosun kurban edeceğini açıklayan Akkaya, bugün dileğinin gerçekleşmesiyle birlikte adak kurbanını kesti. Hem dualarının kabul olmasından hem de adağını yerine getirmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akkaya, şöyle konuştu:
“Allah’ıma hamdolsun ki, hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye genelinde AK Parti seçimlerden zaferle çıktı. Bende hemen bu gün adağımı yerine getirmek istedim. Bu gün bu adağımı yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşadım. Allah devletimize zeval vermesin. Allah başbakanımızı başımızdan eksik etmesin. Tayip Bey Türkiye sevdalısı olduğunu söylüyor, bizde Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyız. Biz vatanımıza, devletimize oynanan bu oyunları görüyoruz. Oynanan oyunlar bozulsun ve rabbim devleti her türlü oyunlardan korusun. Cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı, Ak Partimizi korusun ve zaferler nasip etsin. Başta Kahramanmaraş ilçe Belediye Başkanları olmak üzere, Tüm kazanan belediyeleri tebrik ediyorum.”
Adak kesimine, Onikişubat Belediye Başkanlığını kazanan Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat ilçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir ve bazı vatandaşlar katıldı.
Editör: Haber Merkezi