Spor toto 2.lig kırmızı grup'ta şampiyon olarak PTT 1.lig'e yükselen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor yönetimi ve futbolcuları Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Feridun Kolat, yönetim kurulu üyeleri ve takım kaptanlarının katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Poyraz, kırmızı beyazlı ekibin hak ettiği bir şampiyonluğa ulaştığını söyledi. Kahramanmaraşspor'un aynı başarıyı PTT 1. Lig'de de gösterip Süper Lig'e çıkması temennisinde bulunan Poyraz, şöyle konuştu:
"Uzun bir maratonda çalıştınız, gayret gösterdiniz ve Kahramanmaraşspor'u 26 yıl aradan sonra 1. Lig'e taşıdınız. Gerek siz, gerek şehrimiz ve taraftarlarımız bunu ziyadesiyle hak ediyor. Tabiri caizse bir özlem yerine getirildi. Biliyoruz bu güne kadar çok zor dönemlerden geçtiniz. Ama nihayetinde başarıyı yakaladınız. Bizler sürekli Kahramanmaraş'ı tanıtmak için çalışıyoruz. İşte fırsat, şehrimizi bundan sonraki süreçte her alanda olduğu gibi sporla da tanıtacağız. Emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum."
Poyraz, Kahramanmaraş Belediyespor'un da play off
maçları oynamaya hak kazandığını anımsatarak, "İnşallah Belediyespor'da bu maçlar sonunda bir üst lige çıkar ve çifte şampiyonluk yaşarız. Onlara da bu maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kulüp Başkanı Feridun Kolat'da Poyraz'a bugüne kadar kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Şampiyonluğun çok zor şartlar altında geldiğini anımsatan Kolat, haklı bir gururu yaşamanın mutluluğuna eriştiklerini ifade etti. Kolat, gelecek sezon da kırmızı beyazlı ekibi emin adımlarla Süper Lig'e taşımak için gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi