Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2021-2022 sezonu Futbol 1. Lig Şampiyonluğunun ardından Süper Lige yükselme başarısını gösteren Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı ziyaretlerini devam ettiriyor.

Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen ve futbolcular, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan’ı makamında ziyaret etti.

İlk olarak Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz ile bir araya gelen Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Türkmen, burada yaptığı konuşmada, başarılarının Kahramanmaraş’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, Süper Ligde de kalıcı olmayı hedeflediklerini belirtti.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz da,  “Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübünü yakından takip ediyorduk ve her zaman yanlarındayız, destekçisiyiz. Elde edilen başarı gurur verici. Afşin İşitme Engelliler Futbol takımımıza Süper ligde başarılar diliyorum” dedi.

Afşin temsilcimiz, daha sonra Süper Lige yükselme sevinçlerini Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetimiyle paylaştı.

Kulüp Başkanı Durdu Türkmen ve futbolcuların şampiyonluk kupasıyla birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaoğlan, takımın Süper Lig’de de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve önemli başarılara imza atacağına inandığını ifade etti.

İşaret diliyle duygularını aktaran Kulüp Başkanı Türkmen ise lig şampiyonu olduktan sonra Süper Lig'e yükselmek için 18-19-20 Şubat'ta Adana'da Play-Off maçları oynadıklarını, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puanla grubu lider tamamlayarak bir üst lige çıktıklarını ifade etti.

Süper Lig'de şampiyonluğu hedeflediklerini dile getiren Türkmen, şampiyonluk kupasını Başkan Karaoğlan’a takdim etti.

Temsilcimiz son olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonunda şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi