Sağlık-Sen Afşin Temsilcisi Yusuf Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak tüm sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.
Sağlık-Sen Afşin Temsilcisi Yusuf Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
“İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli, en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir. Sizler büyük bir sabırla ve hoşgörüyle, özverili çalışma gayretinizle insanlara hizmet ederek, sorunlarını ve dertlerini dinleyerek, iyileşmelerine  ve yaşamalarına vesile olarak içinizde bu sevginin olduğunu göstermektesiniz. Bilindiği üzere sevgi en iyi ilaçtır. Böylesine kutsal bir mesleği icra eden siz değerli sağlık çalışanlarımızın sağlık sisteminin bu günlere gelmesinde çok büyük katkıları olmuştur. Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik fedakârca gayretiniz bizler için gurur kaynağıdır.  “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.” Düsturu ile çıktığımız bu yolda bizler de, mesleğinizi  en iyi şekilde icra etmeniz  için üzerimize düşeni yapacak , karşımıza çıkacak sorun ve engelleri beraber aşacağız ve aşmaya mecburuz. Son 10 yılda Türkiye’de sağlık sektörünün nereye geldiği gözler önündedir. Bu vesile ile ; kıymetli sağlık çalışanları; insanlara nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, sizlerin daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.
Diğer taraftan Sağlık-Sen Afşin Temsilcisi Yusuf Erdoğan Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik’i ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.
 
Editör: Haber Merkezi